Mollafenari Şehit Sinan Yaylı İlkokulu
MOLLAFENARİ MAH. 14.MUTLU SK. NO 9 OSMANGAZİ / BURSA

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin temel ilkeleri genel ve özel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenim kurumuna ve hayata hazırlamak. Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan araştıran, sorunları çözebilen özgür düşünen, haklara saygılı, ülkesine karşı sorumlu, hukukun üstünlüğüne inanan gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak bilimsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Mollafenari İlköğretim Kurumları olarak, Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak.” İdealine inanan, kendisi ve toplumuyla barışık, kendine güvenen bilgiye ulaşmasını bilen ve onu doğru yerlerde kullanabilen olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevre bilincine sahip sosyal ve duygusal yönden sağlıklı bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :TEKLİ / NORMAL EĞİTİM

TEKLİ / NORMAL EĞİTİM

Pansiyon Bilgisi

İl ve ilçe merkezine 1 km´dir.

E - TWİNNİG PROJESİ OKULUM TEMİZ PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ